11-01-10

,, Knuffelkonijtje ,,

Picture thailand 2010_001 Toen we gisteren op die inmense braderie liepen, was er ook een stand met kleine konijntjes. Eerst dacht ik dat het jonkies waren, maar nee het waren volwassen beestjes, net een pluche speelgoed-nijntje. En tot onze grote schrik hadden ze allemaal een jurkie aan. Een klein gebloemd jurkje met kantjes en ruches. Wij stonden er verbijsterd naar te kijken, zoiets had ik nog nooit gezien. Ondertussen kochten twee ouders een kooitje met z,on aangekleed beestje en ook nog een garderobe om af te wisselen. Ondertussen keek ik om mij heen, of er geen green peace in de buurt liep of een lid van de dierenpartij. Nee wel potentiele klanten. Wij hebben ons maar snel uit de voeten gemaakt. Gauw iets leukers bekijken. Tons

05:48 Gepost door Tons in tuin | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

goede morgen vindt dit wel niet kunnen hoor die beestjes toch

Gepost door: daemske | 11-01-10

Jeetje, hoe verzinnen ze het??!! Nee, dat zie je hier niet. Typisch tais denk. Nou ja, als ze voor de rest maar goed verzorg worden.

Gepost door: Antoinette | 11-01-10

Gekker.......... Moet het niet worden!! Zoiets heb ik nog nooit gezien, niks gekker als mensen!!

Hoe komen ze er bij??

Kan me voorstellen dat je hard weg liep!!!

Groetjes

Gepost door: Thea | 11-01-10

Jemig wat een dierenmishandeling bah bah

Gepost door: Danique | 11-01-10

Toen ik je foto bekeek begreep ik wel je verbijstering, maar ook ik heb van mijn ouders een knuffel konijntje gekregen toen ik ongeveer 6 jaar oud was. Het konijntje liep me overal achterna en ik heb het ook wel eens in mijn poppenwagentje gezet en er mee gewandeld. Hij of zij vond alles best al ze maar uit het hok was en heerlijk door het huis mocht huppelen.
Mijn vader fokte konijnen voor de verkoop en om te consumeren.
Uiteindelijk heeft mijn vader mijn eigen konijn geserveerd (zonder dat ik dat wist), maar ik vind het vlees tot op de dag van vandaag nog steeds erg lekker. IK denk dat het rationele toch de overhand kreeg boven het emotionele. Vlak na de oorlog viel ons geen grote biefstukken ten deel en was een konijntje een feestmaal. Hartelijke groeten vanuit een zeer winters Amsterdam.

Gepost door: Maud Blaauw | 11-01-10

De commentaren zijn gesloten.