31-01-10

,, Fish Spa ,,

002 De nieuwste toeristische atraktie in Chiang Mai. Een aquarium met honderden visjes, waar je je benen in kunt laten hangen. De visjes knabbelen alle dode huidcellen van je benen af en het schijnt ook een goede therapie te zijn. Of dat voor de visjes is, of voor de persoon die er in hangt, weet ik niet. Want ik heb geen zin om in water te zitten waar Jan en alleman, met z`n voeten in gezeten heeft. En verbeeldt je dat er een Piranha tussen zit., dan ben je niet alleen de schilfertjes kwijt, maar je hele onderstel. Nee.....ik houd het maar op de klasieke voetenmassage, dat lijkt me hygienischer en veiliger. Tons

05:17 Gepost door Tons in tuin | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Na een paar dagen bezoek aan jarige neef en nicht en ander familie bezoek in Friesland en Groningen snnel je weblogs gelezen en verbazingwekkend wat een leuke gebeurtenissen je ons laat meebeleven. Ook schaam ik me een beetje dat ik overbodige damstenen en schaakstukken zo makkelijk van de hand heb gedaan, terwijl deze mensen zo veel plezier beleven aan deze leuke spelletjes.

Gepost door: Maud Blaauw | 31-01-10

Ben het weer helemaal met Maud eens....als je even je blogs niet gelezen hebt, mis je een boel....
En wat bovenstaand betreft: bwhoeehhhh..!!!ik moet er niet aan denken om met m'n benen in zo'n bak te gaan zitten....trauma's zul je er van oplopen!
En Tons, je zult het niet geloven, nog steeds een witte wereld hier, het houdt niet op, de 6e week sneeuw gaat in..

Gepost door: Lianne | 31-01-10

Brrrrrrrr..... Nee, ik zou ook bedanken.

Wij hebben ook weer een sneeuwtapijtje gekregen.

Zagen we de vorige week de bloemetjes al omhoog komen, nu is alles weer wit!!

Groetjes Thea

Gepost door: Thea | 01-02-10

De commentaren zijn gesloten.