06-02-10

,, Aap ,,

2010_014Het is mooi toeven op de golf van Tonkin en we bezoeken nog een paar kleine eilandjes, voordat we naar het grootste eiland, Cat Ba varen om daar te slapen in ons toegewezen hotel. Dit is ruim en luxe, wat onze ellende van de dag ervoor vergoed. Maar voordat we daar naar toe varen, wil de gids ons nog ,,Monkey Island,, laten zien. Zo genoemd omdat daar apen leven. Altijd leuk, hoewel ik niet dol op die beesten ben, zij wel op mij, want ze wilden speciaal naar mij toe. Ineens had ik een helder idee, er zaten nog snoepjes in mn tas. Ik pak het zakje en begin uit te delen, wat een ware stormloop ontketende. Opeens voelde ik een stekende pijn in mn been en er hing een grote aap aan mn hiel. Waarschijnlijk wilde hij de hele zak hebben. Ik maakte een uitval met mn tas en hij liet los. Daarna ben ik onmiddelijk in zee gaan staan en onze gids is naar een politiepost gelopen, voor een verbanddoosje. Na een behandeling met zwarte jodium en pleisters zijn we weer verder gegaan en de gevolgen zijn goed. Bijna geen pijn meer. Maar het blijft toch een bizonder iets. tons

13:28 Gepost door Tons in tuin | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Dit was een pijnlijke ervaring, maar je foto toont een knuffel aapje, zeker niet diegene die je gebeten heeft. Toen ik het mijn kleindochter vertelde kreeg ik een hele les te horen, wat neerkwam op het feit dat niet gedomesticeerde dieren door voederen agressief raken.
Het is maar een weet. Sterkte en een kusje op je hiel

Gepost door: Maud Blaauw | 07-02-10

Oh oh, wie heeft er nu een aap in z'n kuiten hangen! U mag nog wel uitkijken voor tetanus of zoiets. Maar goed, wel weer een hele ervaring rijker (maar ik hou het voorlopig maar gewoon bij de apenheul!)
Nog veel plezier, wij gaan zo met de hele familie aan de snert bij m'n vader en moeder!
Groetjes nichtje Elly

Gepost door: Elly | 07-02-10

De commentaren zijn gesloten.