07-02-10

,, Ik heb een tuintje op m,n fiets ,,

foto`s blog_001 Toen ik deze dame zag, moest ik even denken aan het liedje ,,ik heb een tuintje in m,n hart,, Dit tuintje, wordt meegezeuld door het verkeer in Hanoi. En met deze zovele andere vormen: een brommer met schotten eieren dubbeldik en twee meter hoog, vastgebonden aan de zijkanten van de zitting. Of vitrines met damesondergoed, voor, opzij en achterop de fiets. Dit alles zitten wij te bekijken op een terrasje tweehoog in een restaurantje. Ook lopen er opvallend veel dames in pyama en een enkele heer. Of dit nu speciaal op de Zondag is, ik weet het niet. Zij zitten er mee op de brommer, of lopen er mee in het park. Het was de bedoeling dat we naar het museum gingen van Ho Chi Ming, maar helaas was dit gesloten. Nadat we er te voet heen zijn gegaan en slenterend weer terug, was de dag bijna verstreken en gaan we ons koffertje pakken voor morgen. Weer terug naar Bangkok, waar we waarschijnlijk niet kunnen internetten, maar je weet het nooit, we worden erg handig in het verzinnen van oplossingen daarvoor. Tons

15:01 Gepost door Tons in tuin | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Ook bij ons zie je nu prachtige bakjes met voorjaarsbloemen staan bij de verschillende bloemisten in de buurt. Vooral de kleurrijke primulaatjes lijken op de fiets kleuren.

Gepost door: Maud Blaauw | 07-02-10

aap Marjan:tetanusinjectie? Ik: eng, niets voor mij. Gelukkig veel avonturen voor jullie, want daar ga je voor. Prachtige foto's en teksten. Wij genieten een beetje mee.

Gepost door: Lidy | 07-02-10

Leuk hoor........... En die pyama's. Ik hoorde er laatst op de tv over.
Was in China of zo. Liepen de mensen ook in pyama over straat.

Het waarom ben ik even kwijt!

Groetjes Thea

Gepost door: Thea | 08-02-10

De commentaren zijn gesloten.