27-04-10

,, Mooie engerd ,,

2010-04-23_001 Ineens zitten ze er weer, deze prachtige zwarte jongens met hun geweldig lange voelsprieten. Ik weet niet wat het zijn. Hiervoor had ik een prachtig insectenboek, maar dit heb ik blijkbaar uitgeleend en ik weet niet meer aan wie. Ze vliegen een poosje door de lucht en dan zijn ze weer verdwenen. Gaan ze waarschijnlijk spannende dingen doen om hun nageslacht veilig te stellen. Ik weet het niet, misschien veranderen ze wel in dikke gladde poppen, zòn witte glimmende met een harde dikke kop. Wie weet, ken een van jullie deze schattenbout en kan mij er meer over vertellen. Tons

09:08 Gepost door Tons in tuin | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Nee, helaas........... Nooit gezien! Dus ik kan je er niks over vertellen!

Ik ben benieuwd wanneer het stekje bij je aankomt, en hoe het er uit ziet!!!

Spannend!

Groetjes en een hele fijne dag!

Gepost door: Thea | 28-04-10

Die labels.......... Heb ik heel lang geleden al eens laten maken. Je moest er toen ontzettend veel nemen, om de prijs een beetje te drukken.En ik vergeet ze meestal in de kleding te naaien, die ik maak.Ze staan ook nog op mijn meisjesnaam, en ik heb er nog hele rollen van liggen. maar ik wil ze wel opmaken nu!!
Ik heb er pas geleden ook nog besteld bij de volgende link.
http://www.textielstad.nl/
leuke prijs ook!

Die boxen betreft, de eerste heb ik een beetje afgekeken, het karton enzo. De rest verzin ik er zelf bij. Erg leuk om te doen!!

Groetjes Thea

Gepost door: Thea | 28-04-10

De commentaren zijn gesloten.